EUCERIN AtopiControl 20% Omega Wash 400 ML 63173

980,00 den

1 in stock

Description

Vaji për dush – i përshtatshëm për bebe.

Vaji për dush lan dhe qetëson butësisht lëkurën atopike, zbut kruajtjen dhe e mbron atë nga tharja e mëvonshme. Përdoreni çdo ditë, si gjatë fazës akute ashtu edhe gjatë fazës së qetë pa simptoma.

Përmban më shumë se 50% vajra omega dhe vajra të tjerë natyralë që zbutin lëkurën, e mbrojnë atë nga tharja e mëvonshme dhe qetësojnë kruajtjen. Vaji për dush Eucerin AtopiControl aplikohet në lëkurë të lagur për larjen e përditshme.
I përshtatshëm për bebe, fëmijë dhe të rritur. Për foshnjat rekomandohet që vaji për dush të tretet në ujin e banjës.

Për të minimizuar rrezikun e acarimit, vaji për dush Eucerin AtopiControl nuk përmban aroma, ngjyra ose konservues të shtuar.

Brand

Еуцерин

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “EUCERIN AtopiControl 20% Omega Wash 400 ML 63173”