EUCERIN Aquaphor Protect&Repair Ointment 45 G 63976

720,00 den

1 in stock

Description

Balsam mbrojtës për lëkurën e dëmtuar – i përshtatshëm për bebe.

Balsami mbrojtës për lëkurën e dëmtuar ofron kujdesin SOS që është i nevojshëm për lëkurën e thatë, shumë të thatë, të plasaritur dhe të irrituar. Balsami anhydrous formon një barrierë mbrojtëse të butë gjysmë mbyllëse në lëkurë që ndihmon në transferimin natyral të molekulave të ujit dhe oksigjenit në dhe nga lëkura, lejon lëkurën të “marrë frymë” dhe forcon funksionin e saj pengues natyror. Pomada është e pasuruar me glicerinë dhe pantenol. Glicerina është një hidratues efektiv që tërheq ujin dhe ndihmon në mbajtjen e tij në lëkurë. Punon së bashku me pantenolin, i cili hidraton lëkurën dhe ndihmon në përshpejtimin e rigjenerimit dhe rinovimit të saj.
Balsami mbrojtës për lëkurën e dëmtuar është pa erë dhe ruajtës, dhe studimet klinike dhe dermatologjike janë treguar se ndihmojnë në rivendosjen e lëkurës shumë të thatë, të plasaritur ose të irrituar.

Balsami qetësues, i tejdukshëm është i lehtë për t’u aplikuar dhe fërkohet butësisht në zonat problematike si lëkura e gjunjëve dhe bërrylave, lëkura e plasaritur në pëllëmbë, thonjtë dhe lëkura e plasaritur në thembra. Përmban vetëm disa përbërës që tolerohen mirë nga lëkura e ndjeshme.
Është i përshtatshëm për përdorim tek foshnjat dhe fëmijët, si dhe për djegie të lehta dhe pas procedurave sipërfaqësore dermatologjike si p.sh. trajtimet me lazer dhe peeling kimik. Lëkura rigjenerohet, mbrohet dhe rinovohet.

Balsami mbrojtës për lëkurën e dëmtuar duhet të përdoret vetëm në lëkurën reepiteliale (dmth. pasi të jetë formuar indi i ri) dhe jo në plagët e hapura, të lagura ose me gjakderdhje. Bisedoni me dermatologun tuaj për sa kohë duhet të prisni pas trajtimit përpara se të përdorni produktin.

Brand

Еуцерин

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “EUCERIN Aquaphor Protect&Repair Ointment 45 G 63976”