EUCERIN Anti-Transpirant Pump Spray 30 ML 69614

610,00 den

Out of stock

Description

Eucerin Spray për djersitje jashtëzakonisht intensive 72 orë, (hiperhidrozë)
Për të reduktuar djersitjen e tepërt, e njohur në mjekësi si hiperhidrozë
Përmban klorur alumini dhe klorur alumini, të cilat reduktojnë djersitjen dhe erën për një kohë të gjatë
Nuk përmban alkool
Ofron mbrojtje të përhershme, 72-orëshe për sqetullat e thata dhe të freskëta

Brand

Еуцерин

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “EUCERIN Anti-Transpirant Pump Spray 30 ML 69614”