DR.THEISS NOKNICE Oil 150 ml

320,00 den

Out of stock

SKU: DRTHSS-58 Category:

Description

Acidet yndyrore esenciale janë pjesë përbërëse e çdo qelize në trup dhe janë veçanërisht të rëndësishme për metabolizmin. Trupi nuk mund t’i sintetizojë ato vetë, por duhet të importohet. Vaji i kësaj lule të bukur përmban dy acide yndyrore vitale, të pangopura në një përqendrim veçanërisht të lartë: cis-linolenic (70%) dhe gama-linolenic (8-10%).

Brand

Др.Тајс

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DR.THEISS NOKNICE Oil 150 ml”