DEVITAL DIRECT 2000 x 30

553,00 den

Out of stock

SKU: MXMDC-9 Category:

Description

Devital Direct 2000 është formuluar në bazë të vitaminës D3, kuercetinës, selenit dhe ekstraktit të frutave acerola si një burim natyral i vitaminës C.

Vitamina D3 është një vitaminë liposolubile e nevojshme për zhvillimin e duhur të kockave dhe mineralizimin dhe ruajtjen e niveleve normale të kalciumit në gjak. Vitamina D3 ka një efekt imunomodulues dhe më pak infeksione janë zbuluar tek njerëzit me këtë suplement vitaminë.

Quercetin është një bioflavonoid që mund të tregojë efekte antioksiduese, anti-inflamatore, imunomoduluese, antivirale dhe anti-alergjike. Efekti anti-alergjik i kuercetinës bazohet në aftësinë e saj për të bllokuar sintezën dhe çlirimin e histaminës dhe në këtë mënyrë të lehtësojë reagimin e trupit ndaj alergeneve dhe të zvogëlojë simptomat e pakëndshme karakteristike të alergjive.

Seleni është një mikroelement thelbësor që kontribuon në funksionimin e duhur të sistemit imunitar, merr pjesë në mbrojtjen e qelizave nga dëmtimet oksidative, si dhe në rregullimin e metabolizmit të hormoneve tiroide (hormonet e tiroides). Përdorimi i tij në praktikë është i zakonshëm në sëmundjet e gjëndrës tiroide (hipofunksioni i saj) ose te pacientët të cilëve gjëndra tiroide u është hequr me operacion.

Acerola është një nga burimet më të pasura natyrore të vitaminës C. Vitamina C kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe sistemit nervor, funksionin normal psikologjik, reduktimin e lodhjes dhe rraskapitjes, krijimin e kolagjenit që është i nevojshëm për funksionin e kockave, kërcit dhe enëve të gjakut. Acerola është gjithashtu një burim natyror i bioflavonoideve, të cilat kanë një efekt të dobishëm në biodisponibilitetin e vitaminës C.

Rekomandohet përdorimi i Devital Direct 2000 në:
Një person me funksion të dëmtuar të sistemit imunitar
Osteoporoza
Miopatitë
Sëmundjet autoimune të gjëndrës tiroide
Alergji
Njerëzit të cilët janë të ekspozuar në mënyrë të pamjaftueshme ndaj rrezeve të diellit

Brand

МаксМедика

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DEVITAL DIRECT 2000 x 30”