CURAPROX PERIO PLUS FORTE 200 ml

570,00 den

Larësi i gojës CURAPROX Perio Plus + Forte përmban 0,20% klorheksidinë (CHX) dhe CITROX®. Klorheksidina parandalon në mënyrë efektive krijimin e pllakave, ndërsa CITROX® rrit fuqinë e klorheksidinës, me një shije të këndshme dhe nuk ndikon në shqisën e shijes.

CITROX® është një ekstrakt natyral i nëntë bioflavonoideve natyrale të portokallit të hidhur. Bioflavonoidet kanë një spektër të fortë dhe të gjerë veprimi antibakterial. Është plotësisht efektiv dhe pa efekte anësore. CITROX® në kombinim me klorheksidin kanë më shumë fuqi se sa vetëm klorheksidina.

Larësi i gojës CURAPROX Perio Plus + Forte nuk përmban alkool dhe nuk e than mukozën e gojës. Është ideal për përdorim intensiv afatshkurtër (3-7 ditë).

Përdoret pas ndërhyrjeve kirurgjikale invazive dhe implanteve. Jep efektin dhe mbrojtjen më të mirë antibakteriale.

2 in stock

SKU: CRPX-21 Category:

Description

për përdorim AFATSHKURTËR (3-7 ditë) para dhe pas ndërhyrjeve dentare invazive.
Ofron mbrojtje të shkëlqyer kundër baktereve në gojë.

Brand

Курапрокс

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CURAPROX PERIO PLUS FORTE 200 ml”