CURAPROX CPS 457 pocket Set

440,00 den

Kompleti interdental CURAPROX CPS 457 “Set xhepi” vendoset në një kuti të vogël praktike të përshtatshme për përdorim në shtëpi ose udhëtim. Përmban mbajtëse CURAPROX UHS 450 në formë ergonomike për “mbylljen e klikimeve” dhe pesë madhësi të furçave ndërdhëmbore CURAPROX CPS “prime” (06, 07, 08, 09 dhe 011).

Furçat ndërdhëmbore CURAPROX CPS “prime” janë efektive, të buta dhe mbushin plotësisht hapësirën ndërdhëmbore, pa rrezik lëndimi. Ato janë të përshtatshme për pastrimin edhe të hapësirave më të vogla ndërdhëmbore.Me përdorimin e rregullt të tyre parandalohet kariesi në hapësirat ndërdhëmbore, gingiviti dhe më vonë periodontiti (prishja e dhëmbëve).

Ata kanë një mënyrë të thjeshtë për t’u përdorur: futni furçën ndërdhëmbore dhe hiqeni atë nga çdo hapësirë ndërdhëmbore një herë në ditë.

Falë telit kirurgjik jashtëzakonisht të hollë dhe të qëndrueshëm CURAL®, mjafton të kalosh në secilën hapësirë interdentale vetëm një herë me furçë ndërdhëmbësh.

1 in stock

SKU: CRPX-6 Category:

Description

Fusni butësisht furçën ndërdhëmbore të madhësisë së duhur
hapësira ndërdhëmbore ndërmjet dy dhëmbëve dhe qiellzës.
E fusim në hapësirën ndërdhëmbore dhe e nxjerrim.
Ndiqni rregullat: një herë brenda, një herë jashtë, një herë në ditë.

Brand

Курапрокс

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CURAPROX CPS 457 pocket Set”