CURAPROX Toothbrush 3960 super soft Sensitive 3 pcs

870,00 den

Furça e dhëmbëve CURAPROX CS 3960 “super e butë” është menduar për të gjithë ata që kanë nevojë për presion më të fortë kur lajnë dhëmbët, por nuk duan të dëmtojnë mishrat e dhëmbëve. Qimet janë të buta për mishrat e dhëmbëve dhe garantojnë fuqi të jashtëzakonshme pastrimi.
Gjatë larjes, qimet ruajnë qëndrueshmërinë e tyre, dhe furça falë kokës së vogël dhe kompakte lejon larjen e lehtë në vende të vështira për t’u arritur në gojë. Furça ka një dorezë tetëkëndëshe që lejon mbajtjen dhe vendosjen e lehtë në një kënd 45 gradë gjatë larjes.

2 in stock

SKU: CRPX-5 Category:

Description

Përmban 3960 fibra jashtëzakonisht të buta CUREN®, me diametër 0,12 mm.
Furça e dhëmbëve CS 3960 përgatit gradualisht përdoruesin për kalimin në furçën më të butë të dhëmbëve CURAPROX CS 5460.

Brand

Курапрокс

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CURAPROX Toothbrush 3960 super soft Sensitive 3 pcs”