BOROLA INSADENT Capsules x 30

480,00 den

1 in stock

SKU: BRLA-22 Category:

Description

Çfarë është Insadent?
Produkt dentar me efekt të dobishëm në paradontozë.

Çfarë përmban Insadent Solucaps?
Ekstrakt i standardizuar i cilësisë së lartë të fraksionit të dëshpëruar të Zea Mays (flokë misri) 30 mg dhe acid folik 200 mcg. Përbërësit aktivë të Zea Mays janë një përzierje natyrale e 60-70% fitosteroleve, antioksidantë nga të cilët 10-20% janë tokoferole, hidrokarbure 5-8% substanca me veprim estrogjenik dhe gonadotropik. Procesi i standardizimit garanton pastërtinë dhe efektivitetin e çdo kapsule.
Pse është Insadent kaq i veçantë?
Solucaps insadent ndryshojnë nga preparatet e tjera në sasinë e përbërësve, formën farmaceutike dhe teknologjinë e prodhimit. Përbërësit aktivë janë në një formë më efektive të tretshme në yndyrë. Solucaps (kapsula të lëngshme) është markë tregtare e kompanisë BOROLA. Kjo formë lejon përthithjen e shpejtë dhe të plotë të përbërësve aktivë dhe siguron veprim të fuqishëm.
Si funksionojnë insadent solucaps në mishrat e dhëmbëve?
Përbërësit aktivë të produktit tregojnë një efekt farmakodinamik shtesë dhe kompleks me veprim anti-inflamator dhe rigjenerues në indin lidhor dhe epitelin në zgavrën e gojës, ndihmon në resorbimin e kockës alveolare, ndihmon në prodhimin e pështymës dhe redukton viskozitetin e saj. .

Kur të përdorni solucaps Insadent?
Në inflamacion të gingivës dhe periodontit (gingivit dhe periodontit); për heqjen e erës së keqe nga goja dhe në rast të kserostomisë dytësore (goja e thatë) me origjinë mjekësore.
Si të përdorni solucaps Insadent?
Në rast të gingivitit dhe periodontitit Solucaps insadent merren 1 kapsulë të lëngshme 2 herë në ditë për një periudhë 3 mujore.Nëse është e nevojshme marrja mund të vazhdohet edhe për 3 muaj të tjerë, ndërsa për gjendje të tjera produkti merret nga 1 deri në 2 kapsula në ditë. . Solucaps insadent duhet të merren menjëherë para ngrënies. Ndiqni udhëzimet e dentistit tuaj.

A ka ndonjë kufizim në pranimin e Insadent?
Insadent nuk rekomandohet për fëmijët e vegjël.
A ndërvepron me drogë dhe të tjera?
Nuk janë raportuar ndërveprime me barna dhe forma të tjera.

A ka ndonjë efekt anësor?
Insadent është një produkt natyral, i cili praktikisht nuk është i dëmshëm. Asnjë efekt anësor nuk është raportuar edhe me përdorim të zgjatur.
Cilat janë provat shkencore në mbështetje të Insadentit?
Përbërësit e Insadent janë studiuar për sa i përket efektivitetit dhe sigurisë në gingivit dhe periodontitis. Provat klinike dhe laboratorike tregojnë se Insadent është efektiv në gingivit dhe periodontitis. Ndihmon me veprimin anti-inflamator dhe rigjenerues në indin lidhor dhe epitelin në zgavrën e gojës; ndihmon në reduktimin e pllakës; ndihmon në ndalimin e resorbimit të kockave alveolare duke stimuluar osteocitet; ndihmon kundër prishjes së dhëmbëve dhe ka një efekt të dobishëm në sistemin kardiovaskular.
ëmundja e gingivës dhe periodontiumit
Sëmundjet e gingivës dhe strukturave mbështetëse përreth të dhëmbëve janë sëmundje të zakonshme. Sëmundja periodontale ka një etiologji të paqartë. Faktorët gjenetikë, imunitarë, hormonalë (diabeti, shtatzënia), mosha e shtyrë, efektet e dëmshme të radikaleve të lira dhe faktorë të tjerë janë të rëndësishëm. Gingiviti (inflamacioni i mishrave të dhëmbëve) është faza fillestare e sëmundjes periodontale. Në gingivit, gingiva është e kuqe, e fryrë dhe rrjedh gjak lehtësisht. Është rezultat i depozitimeve të baktereve dhe mukusit të ngjitur në dhëmbë, të cilat çojnë në inflamacion të mishrave të dhëmbëve. Gingiviti është një formë e lehtë dhe e kthyeshme e sëmundjes, por nëse nuk trajtohet, mund të ndodhë periodontiti.
Periodontiti është një fazë e avancuar e sëmundjes me dëmtime të mëdha, e karakterizuar nga resorbimi progresiv i indit kockor të alveolave dentare, zhveshja e qafës së mitrës dhe dridhja e dhëmbëve. Formimi i xhepave dhëmbo-gingival patologjik me rrjedhje purulente prej tyre. Në fazat e fundit të sëmundjes, kockat dhe indet e buta përreth dëmtohen rëndë, duke çuar në dridhje dhe përfundimisht humbje të dhëmbëve.
Metoda e trajtimit të periodontitit
Në format e moderuara dhe të rënda të periodontitit rekomandohet pjesëmarrja e dentistit. Programi i trajtimit përfshin pastrimin e gurëve të dhëmbëve, trajtimin e kanalit të rrënjës, një antibiotik të rrallë sistemik dhe mbulimin e mishrave të dhëmbëve të ekspozuar. Në rastet më të rënda nevojitet kirurgji periodontale. Në çdo rast të periodontitit përfshihet një program i rregullt i higjienës orale. Është shumë i rëndësishëm si për profilaksinë ashtu edhe për suksesin e çdo ndërhyrjeje terapeutike.

Brand

Борола

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BOROLA INSADENT Capsules x 30”