CURAPROX 1009 Sensitive single & sulcular 9 mm

280,00 den

Kompleti ortodontik CURAPROX ORTHO KIT për të gjithë ata që kanë një aparat ortodontik fiks, i cili kërkon kujdes edhe më intensiv të higjienës së dhëmbëve dhe indeve përreth – veçanërisht në vendet ku pajisja prek sipërfaqen e dhëmbit dhe nën telat e aparatit.
Për një higjienë orale më të lehtë, CURAPROX ka krijuar një set që mund ta keni gjithmonë me vete.

Out of stock

SKU: CRPX-1 Category:

Description

KIT CURAPROX ORTHO përbëhet nga:
furçë dhëmbësh CURAPROX CS 5460 “ortho”,
furçë dhëmbësh CURAPROX CS 1009,
brushat interdental CURAPROX CPS
Dylli ortodontik CURAPROX

Brand

Курапрокс

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CURAPROX 1009 Sensitive single & sulcular 9 mm”