BOROLA PROSTABOR FORTE Capsules x 30

480,00 den

Out of stock

SKU: BRLA-23 Category:

Description

Prostabor Forte përmban ekstrakt të standardizuar të cilësisë së lartë të frutave Serenoa repens – 320 mg dhe vaj soje – 80 mg.

Brand

Борола

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BOROLA PROSTABOR FORTE Capsules x 30”