BOROLA LIPIBOR Capsules x 30

0,00 den

Lipibor përdoret si një shtesë e dietës dhe ndryshimeve të stilit të jetesës për të reduktuar nivelet e larta të kolesterolit.

Out of stock

Description

Çfarë përmban Lipibor?

Lipibor është një kombinim origjinal i përbërësve natyralë, i krijuar për të ulur kolesterolin në gjak. Çdo kapsulë përmban ekstrakte të standardizuara me cilësi të lartë të:

Polikosanol – 10 mg

Niacin – 10 mg

Beta-glukan – 300 mg
Si funksionon Lipibor?

Çdo përbërës luan një rol të rëndësishëm në rregullimin e kolesterolit dhe së bashku me këtë ato plotësojnë njëri-tjetrin dhe kanë një efekt përmirësues të përbashkët. Lipibor ka një efekt të dobishëm në uljen e kolesterolit total, LDL (kolesteroli i keq), VLDL dhe triglicerideve, ndërsa rrit HDL (kolesterolin e mirë).
Efekti plotësues i kombinimit të trefishtë (Lipibor)
Kolesteroli total Trigliceridet LDL VLDL HDL
Polikosanol ↓ ↓ ↑
Niacina ↓ ↓ ↓ ↑ ↓
Beta-glukan ↑ ↑

Përveç kësaj, Lipibor është një antitrombocitar dhe imunomodulues
Kur të përdorni Lipibor?

Lipibor përdoret si një shtesë e dietës dhe ndryshimeve të stilit të jetesës për të reduktuar nivelet e larta të kolesterolit. Reduktimi i LDL dhe rritja e HDL Lipibor mbron nga zhvillimi i aterosklerozës.
Efekti më i fortë i tij është rritja e kolesterolit të mirë (HDL). Për më tepër, Lipibor redukton grumbullimin e trombociteve si te njerëzit e shëndetshëm ashtu edhe te njerëzit me kolesterol të lartë, gjë që është e dobishme në pacientët me claudicatio intermittens.
Si të merrni Lipibor?

Doza fillestare e rekomanduar është 1 kapsulë në darkë ose para gjumit, pasi sinteza e kolesterolit rritet gjatë natës.

Lipibor ka një efekt pozitiv në kontrollin e kolesterolit në 6-8 javët e para të përdorimit. Efekti mund të zgjasë deri në 12 javë. Nëse është e nevojshme, doza mund të rritet – deri në 2 kapsula në ditë, 1 në drekë dhe 1 për darkë.
Ne rekomandojmë marrjen e Lipibor nëse niveli juaj i kolesterolit tejkalon 5.17 mmol / l. Në nivele të kolesterolit ndërmjet 5,17 – 6,20 mmol/l, 1 kapsulë Lipibor në ditë; nëse niveli i kolesterolit është më i lartë se 6.20 mmol/l, 2 kapsula në ditë.
Si të arrihet efekti optimal me Lipibor?

Për kontrollin optimal të kolesterolit, është e rëndësishme të kombinoni tre elementët e mëposhtëm:

dietë
Aktiviteti fizik
përdorimi i Lipibor

Brand

Борола

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BOROLA LIPIBOR Capsules x 30”