BOROLA IMUNOBOR Capsules x 30

685,00 den

Imunobor® është një imunomodulues i fuqishëm për të rriturit, për të forcuar sistemin imunitar dhe për të rritur mbrojtjen natyrale të trupit kundër sëmundjeve.

Out of stock

SKU: BRLA-13 Category:

Brand

Борола

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BOROLA IMUNOBOR Capsules x 30”