TETESEPT BATH WITERWONDERLAND 420 ml

260,00 den

Përdorimi: Mbushni vaskën me ujë të nxehtë në një temperaturë prej 35-38 ° C dhe shtoni banjën. Desirableshtë e dëshirueshme të lahet për 10 deri në 20 minuta Paralajmërim: Produkt kozmetik. Të mos konsumohet. Mbajeni larg fëmijëve. Shmangni kontaktin e drejtpërdrejtë me sipërfaqe dhe objekte të ndjeshme.

1 in stock

SKU: TETES-23 Category: Tags: , , ,

Brand

Тетесепт

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TETESEPT BATH WITERWONDERLAND 420 ml”