SKIN CARE BALM 40ml

490,00 den

Aplikojeni në mënyrë të barabartë në lëkurë derisa të përthithet plotësisht.

Out of stock

SKU: SWSSENRG-12 Category:

Description

7 barishte zvicerane + vitaminë E + vajra esencialë + natrium PCA + bisabolol + Pentavitin®

Efekt i fortë hidratues dhe ushqyes në lëkurë

Përmirëson elasticitetin e lëkurës

Redukton keratinizimin dhe vrazhdësinë

Parandalon çarjet në lëkurë, kontribuon në zbutjen dhe rikuperimin e tyre

Ndihmon në luftimin e kallove

Ka veprim anti-inflamator dhe antiseptik

Ka veprim anti-inflamator dhe antiseptik

Brand

Свис Енерџи

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SKIN CARE BALM 40ml”