Citrus Bioflavonoids Tablets x 30

930,00 den

Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç marrin një tabletë në ditë. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj për të ndryshuar dozën.

1 in stock

SKU: HAID-2 Category:

Description

Citrus Bioflavonoids është një preparat që përmban ekstrakt të bioflavonoideve të agrumeve të cilat janë substanca natyrale dhe janë më së shumti të pranishme në agrumet.Ekstraktuar nga agrumet, bioflavonoidet e agrumeve janë më të pranishme në formën e diosminës, rupersinës, kuercetinës. Ato nuk mund të prodhohen nga trupi dhe duhet të merren me ushqim ose suplemente.
* Pa maja, gluten, grurë, soje, produkte qumështi, ngjyra dhe shije artificiale.
** Suplementet dietike nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

Brand

Хеалтх Еид

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Citrus Bioflavonoids Tablets x 30”