ZINK + C + D3 Tablets x 50

309,00 den

Out of stock

SKU: MXMDC-39 Category:

Description

Kur rekomandohet të merrni Zink + C + D3:

– Funksioni normal i sistemit imunitar

– Mbrojtja e qelizave nga stresi oksidativ

– Funksioni normal i muskujve

– Reduktimi i lodhjes dhe rraskapitjes

– Prodhimi i kolagjenit

– Ruajtja normale e kockave, lëkurës, të djathtës dhe dhëmbëve

Tabletat Zink + C + D3 përmbajnë dozën optimale ditore të zinkut, vitaminës C dhe vitaminës D3, lëndë ushqyese që janë të rëndësishme për ruajtjen e imunitetit dhe shëndetin e përgjithshëm.

Zinku kontribuon në funksionin normal të sistemit imunitar, funksionet njohëse, pjellorinë dhe riprodhimin, si dhe në sintezën e proteinave. Zinku gjithashtu kontribuon në ruajtjen e shëndetit të kockave, lëkurës, flokëve dhe thonjve, për shikimin normal por edhe mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.

Vitamina C kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar, funksionin normal psikologjik, ruajtjen e metabolizmit normal të energjisë, redukton lodhjen dhe rraskapitjen, mbron qelizat nga stresi oksidativ, ndihmon në krijimin e kolagjenit normal për funksionimin normal të enëve të gjakut, kërcit, lëkurës, kockave, djathtas dhe dhëmbët. Vitamina C rrit përthithjen e hekurit.

Vitamina D3 kontribuon në përthithjen (shfrytëzimin) normal të kalciumit dhe fosforit, nivelet normale të kalciumit në gjak, mirëmbajtjen e kockave dhe dhëmbëve normalë, si dhe funksionin dhe imunitetin normal të muskujve.

Paketimi: 50 tableta

Mënyra e përdorimit: Rekomandohet të merret 1 tabletë në ditë me ushqim.

Brand

МаксМедика

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ZINK + C + D3 Tablets x 50”