GINKO MAX Capsules 80 mg x 30

248,00 den

Out of stock

Description

Efektiviteti i Ginko Max
Kapsulat Ginkgo Max ndihmojnë në përmirësimin e qarkullimit, përqendrimit dhe kujtesës.

Efekti më i mirë i Ginkgo Max vërehet në lehtësimin e sëmundjeve të trungut të trurit. Rrit qarkullimin e gjakut nëpër kapilarët, gjë që përmirëson qarkullimin periferik. Përveç kësaj, ka një efekt pozitiv në elasticitetin e venave, kështu që mund të përdoret për hemorroidet dhe variçet.

Indikacionet
Rekomandohet përdorimi i kapsulave Ginko Max në:
Përqendrimi i ulur
Kujtesa e dobët
Marramendje dhe tringëllimë në veshët
Qarkullim i dëmtuar dhe dhimbje në këmbë
Demenca
Insuficienca cerebrale

Paketimi: 30 kapsula

Mënyra e përdorimit: Rekomandohet të merret 1 kapsulë në ditë me vakt.

Brand

МаксМедика

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GINKO MAX Capsules 80 mg x 30”