VITAMIN C + ZINC DIRECT Sachets x 20

200,00 den

Out of stock

SKU: PHNV-27 Category: Tags: , , ,

Description

Vitamina C Direct + Zn është një ishrani shtesë i cili në agjërim dhe në mes të trupit rrit aktivitetin e dobishëm të vitaminës C dhe zinkut e kështu me radhë:

doprinosi jačanju imuniteti dhe organizmi otpornosti
smanjuje mogućnost prehlade
pomaže boljem zdravlju i izgledu kože

Vitamina C furnizohet drejtpërdrejt nga zinku si një shtesë natyrale për të gjithë trupin, dhe në veçanti nga sistemi imunitar. Vitamina C dhe zinku mund të plotësohen duke rritur numrin e mukozave dhe në këtë mënyrë duke rritur rezistencën e mundshme të lëkurës së lëkurës ndaj së cilës truri mund të kufizojë shfaqjen e të përzierave dhe të vjellave.

Vitamina C dhe zinku në kombinim, stimulojnë dhe stimulojnë pozitivisht formimin e kolagjenit, një element i rëndësishëm për ndërtimin e muskujve dhe kockave, ali dhe për shëndetin dhe bukurinë e lëkurës, flokëve dhe thonjve.

Përgatitjet përgatiten si kode shtesë: marrja e pamjaftueshme e vitaminës C dhe zinkut në ushqim ose në formën e dietave të reduktuara, rritje e marrjes dhe periudha e rritjes dhe zhvillimit intensiv, rritje e aktivitetit fizik, rritje e niveleve të kapsllëkut.

Brand

Фарманова

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VITAMIN C + ZINC DIRECT Sachets x 20”