FLEBAVEN Tablets 500 mg x 60

730,00 den

Gëlbazë duhet të merret me vakte. Gëlltisni tabletën me pak lëng.

Out of stock

Description

Gëlbazë zvogëlon shfaqjen e ënjtjes (edemës) dhe ka efekte anti-inflamatore. Intendedshtë menduar për përdorim tek të rriturit për të trajtuar shenjat dhe simptomat e sëmundjes kronike të venave, të tilla si dhimbje, peshë në këmbë, lodhje në këmbë, këmbë të palodhura, ngërçet e natës, etj.

Brand

Крка

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FLEBAVEN Tablets 500 mg x 60”