AKTIV IMUN SYRUP 200 ml

270,00 den

Dozimi: Fëmijët mbi 2 vjeç: 5 ml një herë në ditë. Adoleshentët 14+ vjeç: 10 ml një herë në ditë.

Out of stock

SKU: DRTHSS-1 Category:

Description

Dr Thais Active Immune për fëmijët është një kombinim i balancuar i përbërësve që ndihmojnë në mbështetjen e imunitetit. Ekstraktet e frutave të Elderberry dhe të qenit kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe mbrojtjes së trupit. Vitamina C kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe zvogëlon lodhjen dhe rraskapitjen.
Sistemi imunitar është shumë i rëndësishëm për përshtatjen e organizmit, sepse të gjithë ne jemi vazhdimisht të ekspozuar ndaj ndikimit të mjedisit, veçanërisht gjatë muajve të lagësht dhe të ftohtë. Kjo është arsyeja pse nevojitet një mbrojtje e mirëfunksionuar e sistemit imunitar.

Brand

Др.Тајс

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AKTIV IMUN SYRUP 200 ml”