PROBalans Baby Solution 10 ml

565,00 den

Out of stock

SKU: PHRMS-11 Category: Tag:

Description

Pika probiotike për foshnje dhe fëmijë me Lactobacillus rhamnosus SP1 dhe vitaminë D3 – për parandalimin dhe trajtimin efektiv të infeksioneve të frymëmarrjes dhe zorrëve tek fëmijët.

Nga dita e parë e jetës
Për një përgjigje më të mirë imune
Për rritjen normale dhe rritjen e kockave
Pa alergjen, laktozë, gluten ose proteina
Nuk ka shije dhe erë

Brand

ФармаС

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PROBalans Baby Solution 10 ml”