PREMIUM A+D3 100 Softgels

330,00 den

Të rriturit: Merrni 1 xhel në ditë.

Out of stock

SKU: JMSN-11 Categories: ,

Description

JAMIESON VITAMIN A + D PREMIUM është një produkt që:

Ndihmon në ruajtjen e funksionit të sistemit imunitar
Ndihmon në ruajtjen e lëkurës së shëndetshme
Ndihmon në zhvillimin dhe ruajtjen e shikimit të shëndetshëm (dhe parandalon verbërinë e natës)
Ndihmon zhvillimin dhe mirëmbajtjen e kockave dhe dhëmbëve
Ndihmon në përthithjen e kalciumit dhe fosforit

Formulimi është bërë ekskluzivisht nga burime natyrore dhe është i testuar farmaceutikisht. Produkti është prodhuar me 360 ​​pika kontrolli dhe teste për të siguruar gjurmueshmërinë, sigurinë dhe pastërtinë e tij të plotë.

Brand

Џејмисон

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PREMIUM A+D3 100 Softgels”