Beetroot Extract Capsules x 60

1,070,00 den

Panxhari (Beta Vulgaris) është një burim natyral i hekurit dhe folatit që kanë një sërë përfitimesh shëndetësore. Është gjithashtu një burim natyral i pasur me kripëra, mangan, magnez, kalium, zink, bakër dhe selen. Panxhari është gjithashtu një burim i pasur fitokimikale që janë të pasura me shumë pigmente bioaktive të quajtura betalaine. Anëtarët e familjes betalaine janë përgjegjës për ngjyrën e kuqe-rozë të panxharit.
HealthAid BeetRoot Extract siguron 7500mg ekstrakt panxhari i cili është i pasuruar gjithashtu me vitaminë B12.

Out of stock

Description

Panxhari (Beta Vulgaris) është një burim natyral i hekurit dhe folatit që kanë një sërë përfitimesh shëndetësore. Është gjithashtu një burim natyral i pasur me kripëra, mangan, magnez, kalium, zink, bakër dhe selen. Panxhari është gjithashtu një burim i pasur fitokimikale që janë të pasura me shumë pigmente bioaktive të quajtura betalaine. Anëtarët e familjes betalaine janë përgjegjës për ngjyrën e kuqe-rozë të panxharit.
HealthAid BeetRoot Extract siguron 7500mg ekstrakt panxhari i cili është i pasuruar gjithashtu me vitaminë B12.

Përbërësit: Ekstrakt i rrënjës së panxharit 750 mg, vitaminë B12 2.5 μg.

Brand

Хеалтх Еид

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Beetroot Extract Capsules x 60”