OPTIMUM D3 Capsules 1000 IE x 60

435,00 den

Merrni një kapsulë një herë në ditë.

Out of stock

SKU: PMED-13 Category:

Description

Optimum D3 1000 është i vetmi produkt në treg me një dozë të vitaminës D3 që plotëson nevojat optimale ditore sipas rekomandimeve të Organizatës Botërore të Shëndetësisë. Është menduar për njerëzit me osteopeni dhe osteoporozë. Mund të përdoret te njerëzit me sëmundje autoimune, kardiovaskulare, malinje dhe të tjera që kërkojnë plotësim të vitaminës D3.

Brand

Фармамед

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “OPTIMUM D3 Capsules 1000 IE x 60”