OESTRAFACT E Capsules x 50

650,00 den

SI TË PËRDORNI PRODUKTIN KUFIRI OSTROFACT® E Ilaçi është menduar për përdorim tek të rriturit. Rekomandohet përdorimi i 1-2 kapsulave në ditë gjatë vakteve. kapsulaNëse keni përdorur më shumë Oestrofact® E se sa rekomandohet Nëse keni marrë më shumë ilaç seç duhet, flisni menjëherë me mjekun ose farmacistin tuaj! Mos merrni doza më të larta se sa rekomandohet. Nëse harroni të merrni Oestrofact® E Mos merrni kurrë një dozë të dyfishtë për të kompensuar dozën e harruar.
Nëse harroni të merrni një dozë, merrni atë sapo ta mbani mend dhe më pas vazhdoni ta merrni produktin sipas udhëzimeve ose rekomandimeve. Nëse papritmas ndaloni marrjen e Oestrofact® E Nuk priten efekte speciale.

3 in stock

SKU: PHNV-11 Category:

Description

OSTROFACT® E Oestrofact® E përdoret për të lehtësuar simptomat që shfaqen tek gratë si pasojë e rënies së hormoneve gjatë menopauzës. Oestrofact® E përmban izoflavonoide, të ashtuquajturat. fitoestrogjenet, të cilët modulojnë aktivitetin e estrogjenit endogjen në trup dhe kështu lehtësojnë simptomat e shkaktuara nga rënia e hormoneve të menopauzës. Vitamina E e përmbajtur në preparat ka një efekt antioksidant.

Brand

Фарманова

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “OESTRAFACT E Capsules x 50”