NOVALAC AR1 400 g

680,00 den

“• Udhëzime për përdorim: Përgatitja e Novalac PARA P PRGATITJES SER ÇDO VAKTNI LARI DUAR 1. Zieni shishen dhe tapën e biberonit në ujë. Lërini të ziejnë për të paktën 5 minuta. 2. Zieni ujin për përgatitjen e vaktit në një enë të mbuluar. Lërini të ziejnë për të paktën 5 minuta. 3. Ftojeni ujin në enë në 40 ° C dhe vendoseni në shishe. 4. Vendosni numrin e rekomanduar të lugëve të qumështit në shishe. 5. Mbyllni shishkën dhe përzieni mirë që tretja e pluhurit plotësisht. 6. Ftojeni vaktin e përgatitur që të bëhet i vakët (37 ° C), dmth derisa të mos ndjeheni as të nxehtë as të ftohtë në lëkurë. • Paralajmërime Qumështi i gjirit është ushqimi më i mirë për foshnjat. “Formulat e qumështit duhet të përdoren vetëm me rekomandimin e një mjeku, farmaceutiku, dietologu ose profesionist tjetër përgjegjës për kujdesin e nënës dhe fëmijës.”

Out of stock

SKU: MEDS-8 Category:

Description

Formula fillestare e qumështit Novalac AR është përshtatur për foshnjat që kanë vështirësi në kthimin e ushqimit, nga lindja deri në 6 muaj. • Përshkrimi i gjerë: Formula e qumështit Novalac AR është përshtatur për të ushqyer foshnje që kanë vështirësi të kthehen në ushqim nga lindja në 12 muaj Novalac AR plotëson të gjitha nevojat ushqyese të foshnjave deri në 6 muaj, dhe për foshnjat më të vjetra se 6 muaj është pjesë e një larmie ushqimesh. Novalac AR është formula e vetme e qumështit që përmban niseshte misri për trashje optimale të ushqimit në Për shkak të pH acid të stomakut, Formula e qumështit Novalac AR trashet edhe në stomak, jo në një shishe, e cila lejon që foshnja të ushqehet pa probleme kur përgatitet formula e qumështit. Edhe pse ushqimi trashet në stomak, ai nuk tretet ngadalësohet sepse niseshtja e misrit përmban 99 % amilopektinë lehtësisht e tretshme. Përdorimi i formulës së qumështit Novalac AR zvogëlon kthimin e ushqimit dhe ekspozimi ndaj përmbajtjes acidike të stomakut, i cili mund të dëmtojë mukozën e ezofagut. Novalac AR plotëson të gjitha nevojat ushqyese të foshnjës: është e pasuruar me hekur, përmban sasinë optimale të yndyrës dhe proteinave dhe siguron të gjitha aminoacidet, mineralet dhe vitaminat e rëndësishme. Novalac AR është pjesë e një grupi të madh produktesh që janë përshtatur për foshnje, me përbërës të zgjedhur me kujdes dhe cilësi të provuar. Përbërja e formulave të qumështit Novalac është në përputhje me standardet evropiane për qumështin e fëmijëve dhe nuk përmban organizma të modifikuar gjenetikisht (OMGJ), as nuk përmban gluten. Për kë shërben Novalac AR? • Foshnje që kthejnë ushqim shpesh (disa herë në ditë) • Foshnje nga lindja deri në 6 muaj “

Brand

Медис

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NOVALAC AR1 400 g”