NOVALAC AC (Anti colic) 0-12m 400 g

660,00 den

Udhëzime për përdorim: Përgatitja e Novalac-it PARA PËRGATITJES SË ÇDO VAKTI LANI DORËT 1. Zieni shishen dhe kapakun me biberonin në ujë. Lëreni të ziejë për të paktën 5 minuta. 2. Zieni ujin për përgatitjen e vaktit në një enë të mbuluar. Lëreni të ziejë për të paktën 5 minuta. 3. Ftoheni ujin në enë në 40 ° C dhe vendoseni në shishe.4. Vendosni numrin e rekomanduar të lugëve të qumështit në shishe. 5. Mbyllni shishkën dhe përzieni mirë që pluhuri të shpërndahet plotësisht. 6. Ftojeni vaktin e përgatitur që të bëhet i vakët (37°C), pra derisa të mos ndjeni as nxehtë, as të ftohtë në lëkurë. Paralajmërime Qumështi i gjirit është ushqimi më i mirë për foshnjat. Formulat e qumështit duhet të përdoren vetëm me rekomandimin e një profesionisti mjekësor, farmaceutik, ushqimor ose ndonjë profesionist tjetër përgjegjës për kujdesin e nënës dhe fëmijës.

Out of stock

SKU: MEDS-6 Category:

Description

Formula fillestare e qumështit Novalac AC është përshtatur për foshnjat me dhimbje barku nga lindja deri në 12 muaj. • Përshkrim i gjerë: Formula e qumështit Novalac AC është përshtatur për foshnjat me ngërçe në lindje deri në 12 muaj, nëse nënat nuk ushqejnë me gji. Novalac AC plotëson të gjitha nevojat ushqyese për foshnjat deri në 6 muaj, dhe për foshnjat më të vjetra se 6 muaj është pjesë e një diete të larmishme. Novalac AC është formula e vetme fillestare e qumështit e përshtatur për foshnjat me dhimbje barku, me përmbajtje të reduktuar të laktozës që korrespondon me kapacitetin tretës të zorrës së hollë, e cila redukton prodhimin e gazit dhe fryrjen.Novalac AC plotëson të gjitha nevojat ushqyese të foshnjave: është i pasuruar me hekur, përmban sasinë optimale të yndyrës dhe proteinave dhe siguron aminoacide, minerale dhe vitamina të rëndësishme. Novalac AC është pjesë e një grupi të madh produktesh që janë përshtatur për foshnjat, me përbërës të zgjedhur me kujdes dhe cilësi të provuar. Përbërja e formulave të qumështit Novalac është në përputhje me standardet evropiane për qumështin e bebeve dhe nuk përmban organizma të modifikuar gjenetikisht (OMGJ), as nuk përmban gluten. Për kë është Novalac AC? • Foshnjat që qajnë shpesh dhe pa ngushëllim • Foshnjat që kanë ngërçe • Foshnjat që nga lindja deri në 6 muaj”.

Brand

Медис

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NOVALAC AC (Anti colic) 0-12m 400 g”