LACALUT Dental Floss 50 m

190,00 den

3 in stock

SKU: DRTHSS-40 Category:

Description

Fije dentare Lacalut është ideale për pastrimin e përditshëm të hapësirës midis dhëmbëve, dhe është i lehtë për t’u përdorur edhe për fillestarët dhe fëmijët mbi 9 vjeç. Largon në mënyrë perfekte pllakën dhe mbeturinat e ushqimit midis dhëmbëve.
Paketa përmban 50 metra fije, e cila korrespondon me 4 muaj përdorim ditor.

Brand

Др.Тајс

Лакалут

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LACALUT Dental Floss 50 m”