LACALUT TOOTHPASTE WHITE & REPAIR 100 ml

220,00 den

7 in stock

SKU: DRTHSS-46 Category:

Description

Pasta e dhëmbëve Lacalut white & repair përmban një formulë të veçantë të përbërësve aktivë për zbardhjen natyrale të dhëmbëve dhe kujdesin dentar.
i pastër
mbron
remineralizon

Brand

Др.Тајс

Лакалут

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LACALUT TOOTHPASTE WHITE & REPAIR 100 ml”