LACALUT TOOTHPASTE FOR KIDS 4-8 Y.O.

165,00 den

3 in stock

SKU: DRTHSS-32 Category:

Description

Mbrojtje e besueshme për dhëmbët e qumështit dhe të përhershëm, gjatë periudhës së ndërrimit. Rruaza speciale për pastrimin e dhëmbëve eliminojnë pllakën dentare. Efekti remineralizues i olafluorit rrit fortësinë e smaltit të dhëmbëve dhe dhëmbët bëhen më rezistentë ndaj kariesit dhe ndikimeve të jashtme. Shije freskuese e nenexhikut të zbutur, pa sheqer të shtuar.
Përmbajtja e fluorit 500 ppm.

Brand

Др.Тајс

Лакалут

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LACALUT TOOTHPASTE FOR KIDS 4-8 Y.O.”