LACALUT INTERDENTAL TOOTHBRUSH L

180,00 den

3 in stock

SKU: DRTHSS-35 Category:

Description

Furçat ndërdentare janë një mjet i rëndësishëm në jetën e të gjithë atyre, zgavra e të cilëve kërkon higjienë shtesë, pavarësisht nëse janë dhëmbë natyralë ose njerëz me struktura artificiale. Furçat ndërdentare janë krijuar për të pastruar dhe mbajtur hapësirën midis dhëmbëve natyralë, ku qasja me një furçë të rregullt është e vështirë ose e pamundur. Ato janë gjithashtu një mjet i domosdoshëm në pastrimin e hapësirës nën dhe rreth urave artificiale dhe kurorave, si dhe pajisje fikse ortodontike.
Furçat ndërdentale Lacalut janë bërë nga materialet më cilësore, tela kirurgjikale që janë lehtësisht fleksibile dhe rezistente ndaj thyerjes. Doreza ergonomike lejon trajtim të lehtë, edhe për fillestarët. E disponueshme në 4 madhësi të ndryshme
madhësia L, diametri 4.0 mm

Brand

Др.Тајс

Лакалут

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LACALUT INTERDENTAL TOOTHBRUSH L”