LACALUT AKTIV ANTIPLAQUIE SOLUTION 300 ml

270,00 den

9 in stock

SKU: DRTHSS-26 Category:

Description

Një zgjidhje mjekësore për kujdesin dhe higjenën e përditshme të zgavrës me gojë dhe dhëmbëve me një kombinim të veçantë të përbërësve aktivë, efektiv në luftën kundër periodontitit dhe kariesit. Laktati i aluminit me veprimin e tij astringent parandalon gjakderdhjen dhe inflamacionin e gingivës. Digluconate klorheksine, një antiseptik i vlefshëm që ndikon në dekompozimin e pllakës dentare ekzistuese si dhe parandalon formimin e atyre të reja, dhe përveç kësaj ka një depo-efekt që e lejon atë të zgjasë më gjatë. Especiallyshtë veçanërisht efektive në Streptococcus mutans, bakteri që është shkaktari kryesor i prishjes së dhëmbëve dhe periodontitit.
LACALUT Tretësira antiplake aktive përdoret për kujdesin e përditshëm të dhëmbëve dhe zgavrës me gojë, pastron dhe ushqen dhëmbët para larjes dhe pas ngrënies. Përdoret para larjes, dekompozon pllakën dentare, dhe pas larjes parandalon inflamacionin e gingivës dhe gurit. Ideale dhe efektive për njerëzit me pajisje protetike dhe ortodontike. Arrin efektin e tij të plotë në kombinim me pastën LACALUT Aktiv.
Si të përdorni – Çdo ditë para ose pas larjes, shpëlajeni gojën dhe dhëmbët me 10 ml tretësirë të patretur. Pas 30 sekondash, pështyjeni përmbajtjen dhe mos e shpëlani me ujë. Gëlltitja aksidentale është e padëmshme. Mbylleni shishkën fort pas përdorimit. Përmbajtja e fluorit 225 ppm.

Brand

Др.Тајс

Лакалут

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LACALUT AKTIV ANTIPLAQUIE SOLUTION 300 ml”