LACALUT WHITE SOLUTION 250 ml

270,00 den

3 in stock

SKU: DRTHSS-49 Category:

Description

Tretësira e bardhë Lacalut, e kujdesit oral është një produkt i krijuar për të plotësuar dhe zgjeruar efektin e pastës së dhëmbëve të bardhë Lacalut. Zgjidhni këtë kombinim për të zgjidhur problemin me njollat e fituara.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LACALUT WHITE SOLUTION 250 ml”