COENZYME Q10 Capsules 30 mg x 30

441,00 den

Out of stock

SKU: MXMDC-6 Category:

Description

Koenzima Q10 (Co Q10) vepron si një antioksidant, duke ndihmuar qelizat në trup të punojnë, si dhe muskujt e zemrës dhe enët e gjakut dhe rrit vitalitetin e përgjithshëm të trupit.

Kapsulat Coenzyme Q10 përmbajnë 100% koenzimë natyrale Q10 të cilësisë më të lartë.

Avantazhi kryesor është se vjen në një kapsulë xhelatine, gjë që e bën efektin më të fortë dhe më të qëndrueshëm. Formulimi i lëngshëm nuk rrit rritjen e koenzimës Q10 në plazmë dhe vepron nga 5 në 8 orë nga momenti i gëlltitjes në trup. Ai është i destinuar për njerëzit që duan të ruajnë vitalitetin, me predispozicion ndaj problemeve të zemrës dhe ndryshimeve kancerogjene, si dhe për këdo mbi 40 vjeç.

Katër fakte kryesore rreth koenzimës Q10:

Zemra jonë kërkon sasi të mëdha të koenzimës Q10 për të prodhuar energji çdo ditë
Me kalimin e kohës, sasia e koenzimës Q10 që trupi ynë prodhon natyrshëm, si dhe niveli i përgjithshëm, zvogëlohet deri në 65%!
Me përdorimin e barnave për uljen e kolesterolit, niveli normal i koenzimës Q10 reduktohet deri në 40%.
Koenzima Q10 mund të merret nga dieta, por jo e mjaftueshme për të plotësuar nevojat e organizmit.

Indikacionet

Përdorimi i rekomanduar i Koenzimës Q10:

Në hipertension
Për funksionimin e duhur të muskujve të zemrës
Në lodhjen kronike
Për të përdorur më mirë energjinë
Për të forcuar imunitetin
Te personat që marrin terapi me statina
Të moshuarit
Për të mbrojtur trupin nga efektet e dëmshme të radikaleve të lira

Paketimi: 30 kapsula xhelatine të buta

Mënyra e përdorimit: 1 kapsulë në ditë, me vakt.

Brand

МаксМедика

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “COENZYME Q10 Capsules 30 mg x 30”