Description

Kur dhe si të përdorni kapsulat Pro Nerve?

Rekomandohet përdorimi i kapsulave Pro Nerve për të ndihmuar me:
Stresi, tensioni dhe nervozizmi
Pagjumësia
Gjumi i ndërprerë dhe i shqetësuar
Ngërçe të muskujve dhe qarkullim të dobët
Përdorimi i rekomanduar tek të rriturit, për lehtësimin e situatave stresuese, është 1 kapsulë, 2 herë në ditë.
Për gjumë cilësor rekomandohet marrja e 2 tabletave njëherësh, 30-60 minuta para gjumit.

Për çfarë synohet Max Ned nga ProMerv?

Kapsulat ndihmojnë në zbutjen e problemeve të shkaktuara nga stresi, veprojnë si një antioksidant dhe ndihmojnë në mbrojtjen kundër sëmundjeve kardiovaskulare dhe malinje.

Pro Nerve janë kapsula të formuluara me valerian, balsam limoni dhe murriz. Ky produkt është plotësisht natyral dhe pa pigment. Struktura e tij është ideale për zgjidhjen e problemeve me stresin dhe tensionin, pagjumësinë, nervozizmin, problemet me përqendrimin dhe kujtesën në situata të rritjes së aktivitetit mendor, si dhe për problemet e zemrës.

Paketimi: 30 kapsula

Si funksionon Pro Nerve nga MaxMedica?

Valeriana rrit përqendrimin e acidit gama-aminobutirik në hapësirën ndërqelizore, duke rritur kështu efektin e tij në neuronin postinaptik: e fut atë në hiperpolarizim. Kështu manifeston efekt qetësues dhe anksiolitik.

Lemongrass thekson efektin e valerianës.

Murriz ul përqendrimin e kalciumit në muskulin vaskular, gjë që bën vazodilim dhe redukton rezistencën periferike. Redukton presionin e gjakut, veçanërisht diastolik. Ai vepron drejtpërdrejt në muskulin e zemrës.

Nuk shkakton varësi edhe me përdorim të zgjatur.

Pro Nerve është një produkt krejtësisht natyral dhe i sigurt, i cili me veprimin e përbërësve aktivë të balsamit të limonit dhe valerianës ul presionin e gjakut që është pasojë e drejtpërdrejtë e tensionit. Përmban gjithashtu ngjyra natyrale (flavonoide) që janë antioksidantë dhe reduktojnë stresin oksidativ, që do të thotë se ju mbron nga sëmundjet kardiovaskulare dhe malinje. Murriz nga ana tjetër ndihmon në relaksimin e muskujve të zemrës.

Brand

МаксМедика

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PRO NERV Capsules x 30”