LIVER COMPLEX CAPSULES x 30

600,00 den

Rekomandime: Merrni 1 kapsulë në ditë me një vakt me lëng të mjaftueshëm. Mos përtyp. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore! Shtesat dietike nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme. Produkti duhet të mbahet larg mundësive të fëmijëve.

6 in stock

SKU: DOPPLHRZ-13 Category:

Description

Mbështet funksionin e mëlçisë dhe fshikëzës së tëmthit. Mbështetja e funksionit të mëlçisë dhe fshikëzës së tëmthit Konsumimi i rregullt i alkoolit dhe marrja e vazhdueshme e ushqimeve yndyrore mund të rëndojë mëlçinë dhe të ndikojë në funksionin e saj. Pavarësisht aftësisë së saj për të rigjeneruar pjesërisht veten, kujdesi ndaj mëlçisë është i nevojshëm pasi paraqet rrezik për ushqimin e duhur dhe detoksifikimin e metabolitëve të dëmshëm. Angjinarja dhe ekstrakti i gjembave të gomarit janë dy barishte të përdorura tradicionalisht që ndihmojnë në ruajtjen e shëndetit të mëlçisë. Angjinarja është e vetmja bimë që është vlerësuar prej kohësh për vetitë e saj stimuluese në funksionin e mëlçisë.Një nga substancat e saj aktive, cinnarina, stimulon rrjedhjen e tëmthit dhe në këtë mënyrë ndihmon tretjen. Gjemba e gomarit është një barishte mesdhetare e njohur në këtë zonë si tonifikues i mëlçisë. Përmban vlera të larta të silymarinës, një përzierje flavonolesh që rrisin aktivitetin e enzimave në mëlçi për të detoksifikuar substancat e dëmshme. LIVER COMPLEX CAPSULES përmban si angjinarin ashtu edhe gjembin e gomarit për të përmirësuar tretjen e vakteve të rënda si dhe për të mbrojtur dhe rigjeneruar indin e depozituar të mëlçisë.Vitaminat B kontribuojnë në metabolizmin normal të energjisë Një kapsulë përmban: 250 mg ekstrakt angjinarie (nga të cilat polifenol ≥ 5 mg), 25 mg ekstrakt gjemb gomari (nga të cilat flavonole ≥16 mg), 5 mg zink, 3 mg acid pantotenik 0,7 mg vitaminë B2.

Brand

Допелхерц

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LIVER COMPLEX CAPSULES x 30”