ISLA GINGER Lozenges x 30

220,00 den

Out of stock

SKU: ENGLHRD-4 Category: Tags: , ,

Description

Rekomandohet përdorimi i produktit në rast të acarimit të fytit dhe laringut. Rekomandohet për një ngarkesë të madhe të kordave vokale, kollë, puçrra, ndikimin e ajrit të thatë.
Isla® vepron butësisht dhe natyrshëm, drejtpërdrejt në vendet ku nevojitet urgjentisht një lehtësim efektiv: acarim i mukozës në gojë, fyt dhe zonat e faringut. Përbërësit aktivë të isla® Sore Throat Lozenges mbulojnë mukozën e irrituar si balsam dhe formojnë një shtresë mbrojtëse. Prandaj, ata që përdorin isla® pastile për dhimbje të fytit, njomin mukozën në gojë dhe fyt dhe i mbrojnë ato nga ajri i thatë dhe i ndotur.

Brand

Енгелхард

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ISLA GINGER Lozenges x 30”