GYNKOBIL FORTE Capsules 120 mg x 30

610,00 den

Ginkgobil® 80 Forte Përdorni gjithmonë Ginkgobil® 80 Forte sipas udhëzimeve të dhëna në këtë manual ose siç rekomandohet nga mjeku juaj. Të rriturit: 2 herë në ditë një kapsulë me vakt. Rekomandohet përdorimi i vazhdueshëm për të paktën 3 muaj.

Out of stock

SKU: PHNV-17 Category: Tags: , ,

Description

Ginkgo biloba Ф 80 Forte si substancë aktive përmban ekstrakt të thatë të gjethes Ginkgo biloba në sasi prej 80 mg në një kapsulë. Ekstrakti i gjetheve të xhinko përmban një sërë përbërësish aktivë (heterozide flavonoide, ginkogolide dhe bilibalide) që ndikojnë në rrjedhshmërinë e gjakut në mikroqarkullim.
Kjo rrit furnizimin me oksigjen dhe lëndë ushqyese në tru, gjë që ka një rëndësi të veçantë tek të moshuarit, por edhe tek të gjithë personat që kanë kapacitet të reduktuar për shfrytëzimin e tyre. Përdorimi i xhinko rekomandohet si një mbështetje ushqyese në ruajtjen dhe përmirësimin e aftësive njohëse dhe ruajtjen e qarkullimit periferik, si dhe mund të përdoret edhe në kushtet e insuficiencës cerebrovaskulare të moderuar. Përdorimi i Ginggobil® 80 Forte mund të kontribuojë në funksionin normal të dëgjimit dhe të folurit.

Brand

Фарманова

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GYNKOBIL FORTE Capsules 120 mg x 30”