FORTELAX Syrup 75 ml

360,00 den

Përdorimi:
Në adoleshentët mbi 12 vjeç, të rriturit dhe të moshuarit: 1 lugë çaji (5 ml) një herë në ditë,
në mbrëmje, me një gotë të mbushur me ujë.
Produkti përdoret 2-3 herë në javë, maksimumi 2 javë.
Doza e rekomanduar ditore nuk duhet të tejkalohet.

1 in stock

SKU: PHNV-32 Category: Tags: ,

Description

Fortelax® përmban ekstrakt të gjetheve të senës (Senna angustifolia) me dihydroanthraquinone
heterozidet në përbërjen e tij. Më të rëndësishmet prej tyre janë heterozidet e tipit diatron, të quajtura
senosides.

Brand

Фарманова

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FORTELAX Syrup 75 ml”