Hair-vit® Capsules x 30

1,020,00 den

Flokët përbëhen kryesisht nga një proteinë fijore e quajtur keratin (gjendet në thonjtë dhe shtresën e sipërme të lëkurës). Flokët, si dhe folikulat e kokës, kanë nevojë për lëndë ushqyese për të rigjallëruar dhe ruajtur cilësinë.

Hair-Vit është një formulë që siguron mirëmbajtjen dhe kujdesin për flokët normalë, të pasur me biotinë dhe zink.

Biotina dhe zinku ndihmojnë në ruajtjen e flokëve normalë dhe të shëndetshëm. Ato janë të përshtatshme për burra dhe gra.

1 in stock

SKU: HAID-26 Category:

Description

Të rriturit dhe fëmijët mbi 16 vjeç, një kapsulë në ditë me mëngjes. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore nëse nuk këshillohet ndryshe nga një person i kualifikuar në mënyrë të përshtatshme.

Brand

Хеалтх Еид

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hair-vit® Capsules x 30”