PANTEXOL lostions 200 ml

400,00 den

Spërkatni locion PANTEXOL në lëkurë dhe fërkojeni lehtë me dorën tuaj. Aplikohet dy deri në tre herë, dhe nëse është e nevojshme disa herë në ditë.

1 in stock

Description

Losioni Pantexol përmban përbërësin aktiv d-panthenol, i cili vepron shpejt dhe rikthen shtresën sipërfaqësore të dëmtuar të lëkurës, ruan lagështinë optimale dhe krijon një shtresë mbrojtëse që mbron lëkurën nga efektet negative. Përdoret për kujdesin, m

Brand

Јадран галенска лабораторија

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PANTEXOL lostions 200 ml”