CURAPROX PERIOPLUS PROTECT 200 ml

595,00 den

Larësi i gojës CURAPROX Perio Plus + Protect përmban 0,12% klorheksidinë (CHX) dhe CITROX®. Klorheksidina parandalon në mënyrë efektive formimin e pllakës, ndërsa CITROX® është vërtetuar se rrit efektin e klorheksidinës, me një shije të këndshme dhe nuk ndikon në shqisën e shijes.

CITROX® është një ekstrakt natyral i nëntë bioflavonoideve natyrale të portokallit të hidhur. Bioflavonoidet kanë një efekt të gjerë dhe të fuqishëm antibakterial. Është krejtësisht natyral dhe nuk ka efekte anësore. CITROX® në kombinim me klorheksidin është më efektiv se sa vetëm klorheksidina.

Larësi i gojës CURAPROX Perio Plus + Protect nuk përmban alkool dhe nuk e than mukozën e gojës. I destinuar për përdorim afatshkurtër (deri në 3 javë).

Përdoret para dhe pas operacionit oral, duke siguruar mbrojtje efektive të dhëmbëve dhe mishrave të dhëmbëve.

2 in stock

SKU: CRPX-22 Category:

Description

për përdorim AFATSHKURTËR (deri në 3 javë)
në parandalimin e sëmundjeve të dhëmbëve dhe mishrave të dhëmbëve si gingiviti, periodontiti, periimplantiti.

Brand

Курапрокс

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CURAPROX PERIOPLUS PROTECT 200 ml”