BOROLA OKOLUT DUO Capsules x 30

570,00 den

1 in stock

SKU: BRLA-19 Category:

Description

Hulumtimet e reja tregojnë se nivelet më të larta të luteinës jo vetëm që mbrojnë kundër degjenerimit makular dhe kataraktit, por gjithashtu kanë aftësinë për të parandaluar fillimit e procesin (Risher, Optometri, FUNDIT 2004). Nivelet e luteinës në plazmë rriten në raport të drejtë me dozën. Ajo arrin përqendrimin e saj më të lartë në 20 mg në ditë. Por vetëm luteina nuk mjafton për të mbrojtur plotësisht sytë – një sasi e lartë e zeaksantinës është gjithashtu e nevojshme. Kjo është arsyeja pse Oculut Duo përmban një sasi të lartë të luteinës dhe zeaksantinës.

Brand

Борола

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BOROLA OKOLUT DUO Capsules x 30”