BOROLA OKOLUT COMBI Capsules x 30

595,00 den

Out of stock

SKU: BRLA-17 Category:

Description

Çfarë është OKOLUT COMBY?
Okolut Kombi përmban një kombinim të katër përbërësve natyralë – lutein, zeaxanthin, astaxanthin dhe proanthocyanidin, të cilët kanë një efekt të provuar në shëndetin e syve. Ndihmon shikimin dhe funksionin e retinës, makulës dhe thjerrëzave të syrit. Ka një efekt të dobishëm në analizuesin vizual në plakje dhe lodhje. Ndihmon në ruajtjen e mprehtësisë vizuale. Një antioksidant i fuqishëm për sytë.

Çdo kapsulë bimore përmban luteinë 10 mg, zeaxatinë 750 mg, astaksantinë 2 mg, proantocianidinë 50 mg.

Qëllimi:
-ndihmon shikimin dhe funksionin e retinës, makulës dhe thjerrëzave të syrit
– Ndihmon furnizimin me gjak të retinës dhe trurit
– ka një efekt të dobishëm në analizuesin vizual në plakje dhe lodhje
– ndihmon në ruajtjen e mprehtësisë vizuale
– ndihmon sytë të përshtaten në errësirë
– një antioksidant i fuqishëm për sytë

Dozimi:
1 kapsulë bimore në ditë, pas ngrënies.

Brand

Борола

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BOROLA OKOLUT COMBI Capsules x 30”