B12 NEURO MAX Capsules x 30

410,00 den

Out of stock

Description

Pse kapsulat B12 Neuro Max?
Rekomandohet përdorimi i kapsulave B12 Neuro Max:
– Për funksionimin normal të sistemit nervor
– Në aneminë megaloblastike (makrocitare).
– Për sintezën e materialit gjenetik (ADN dhe ARN) dhe aminoacideve
– Për rritjen dhe zhvillimin e duhur
– Për prodhimin e energjisë (për lodhje kronike, keqtrajtim)

Rekomandohet të merret 1 kapsulë në ditë në mëngjes.

Për çfarë është menduar MaxMedica B12 Neuro Max?
Kapsulat B12 Neuro Max ndihmojnë sistemin nervor të funksionojë, përmirësojnë qarkullimin dhe forcojnë imunitetin.

Ky produkt është formuluar në bazë të vitaminës B12, acidit folik dhe biotinës. Efekti sinergjik i këtyre përbërësve aktiv kontribuon në përmirësimin e qarkullimit periferik dhe cerebral, ndërsa vitamina B12 ndihmon në formimin e qelizave të kuqe të gjakut dhe merr pjesë në proceset e transmetimit të impulseve nervore.

Vitamina B12 si një përbërës integral i B12 Neuro Max kontribuon në: prodhimin normal të energjisë, funksionimin normal të sistemit nervor, metabolizmin normal të homocisteinës, funksionin normal psikologjik, prodhimin normal të qelizave të kuqe të gjakut, kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar. , redukton lodhjen dhe rraskapitjen.

Vitamina B12 gjithashtu luan një rol në procesin e ndarjes së qelizave.

Brand

МаксМедика

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “B12 NEURO MAX Capsules x 30”