ADVANCIS VITAMINS 50+ Tableta x 30

550,00 den

1 tabletë në ditë, mundësisht pas mëngjesit.
Nuk duhet të merret me stomak bosh.

Out of stock

Description

Formula e përmirësuar
Advancis® 50+ është një suplement ushqimor me vitamina, minerale dhe prebiotikë. Me një përmbajtje të rregulluar të kalciumit dhe selenit, nevojat e të cilëve rriten me kalimin e moshës. Përbërja e saj e ekuilibruar ofron vitalitetin

Brand

Адвансис

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ADVANCIS VITAMINS 50+ Tableta x 30”