ADVANCIS VITAMIN C+ECHINACEA Effervescent Tablets x 12

520,00 den

1 tabletë shkumëzuese në ditë, e tretur në ujë, mundësisht në mëngjes.
Merrni menjëherë pasi të ketë mbaruar tretja.

Out of stock

Description

Advancis® Vitamin C + Echinacea është një suplement ushqimor me Echinacea, vitaminë C, zink dhe selen. Kjo shoqatë bashkëpunon për të përforcuar mbrojtjen e trupit ndaj të ftohtit dhe sëmundjeve të tjera të dimrit, si dhe në të gjitha situatat e dobësimit

Brand

Адвансис

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ADVANCIS VITAMIN C+ECHINACEA Effervescent Tablets x 12”