OMEGA-3*6*9 OPTIMUM Capsules x 30

665,00 den

1 kapsulë në ditë.

Out of stock

SKU: SWSSENRG-10 Category:

Description

PËRPJESJA MË MIRË E ACIDEVE YNDYRORE OMEGA

Omega 3-6-9 Optimum është një suplement ushqimor kompleks që përmban vaj peshku, vaj liri dhe vaj nate, të cilat i ofrojnë trupit të gjitha acidet yndyrore esenciale Omega. Vaji i peshkut përmban acide yndyrore Omega-3 (EPA dhe DHA). Vaji i farave të lirit përmban Omega-3 Alfa-Linolenik Acid (ALA) dhe Omega-6. Vaji i aguliçes së mbrëmjes është një burim i Omega-9.

EPA dhe DHA kontribuojnë në funksionimin normal të zemrës

DHA ndihmon në ruajtjen e funksionit normal të trurit

DHA ndihmon në ruajtjen e shikimit normal

Brand

Свис Енерџи

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “OMEGA-3*6*9 OPTIMUM Capsules x 30”