LOGONA CLARIFYING FACIAL TONER ORGANIC MINT&SALICYLIC ACID 100 ml

760,00 den

Vendosni mëngjesin dhe mbrëmjen në fytyrë, qafë dhe dekolte dhe masazhojeni me lëvizje rrethore. Shpëlajeni me ujë të vakët dhe më pas vazhdoni të ushqeheni me tonik për pastrimin e fytyrës LOGONA.

Out of stock

SKU: LGNA-9 Category:

Description

“Shkuma e pastrimit të fytyrës me teknologji inovative micellar nga nenexhik organik dhe acid natyror salicilik nga lëvorja e shelgut siguron pastrim të thellë, butësisht heq përbërjen dhe papastërtitë nga lëkura. Rregullon ekuilibrin vaj-ujë dhe parandalon rritjen e baktereve që shkaktojnë procese inflamatore Ul shkëlqimin dhe siguron mbrëmje e zgjatur e fytyrës. I përshtatshëm për lëkurën gjatë pubertetit dhe lëkurën e prirur për depozitimin e papastërtive Shënim: Flokë të vegjël lundrues ose të grumbulluar të produktit nuk tregojnë cilësi të zvogëluar të produktit. shishja për të shpërndarë flokët. “

Brand

Логона

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LOGONA CLARIFYING FACIAL TONER ORGANIC MINT&SALICYLIC ACID 100 ml”